Nous descomptes: cursos de la Sala Beckett, abril-juny de 2017

Catalan
27 de febrer de 2017

Els socis de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana poden gaudir d'un descompte del 15% en els cursos de l'Obrador internacional de dramatúrgia de la Sala Beckett.

Els cursos cobreixen els àmbits de dramatúrgia, interpretació, creació escènica i altres disciplines per a totes les edats i tots els nivells, i tenen lloc a la nova seu de la Sala Beckett (c. Pere IV, 228-232, Poblenou, Barcelona).

Precisament, amb el canvi de seu a finals de 2016, la Sala Beckett comença una nova etapa pel que fa a l'activitat de formació i experimentació teatral, i amplia la seva oferta de cursos i seminaris. La formació teatral s'enriqueix amb el contacte i l'experiència amb altres disciplines artístiques, tècniques i de pensament. Per això, a la dramatúrgia i l'escriptura (a les quals des de sempre hem prestat especial atenció) s'incorporen ara altres àrees de coneixement com la interpretació, la direcció, la teoria teatral o altres àmbits no estrictament escènics.

Dels cursos que comencen aquesta primavera n'hi ha d'iniciació a la dramatúrgia, de perfeccionament, d'escriptura teatral en vers, de guió televisiu, a més d'altres disciplines relacionades amb el món del teatre.

Josep M. Miró i Esteve Soler s'encarreguen dels dos cursos d'iniciació a l'escriptura teatral, de trenta hores cadascú, que obren les portes a les eines bàsiques de l'escriptura teatral. També s'ofereix un curs d'iniciació a l'escriptura teatral per a persones a partir de 45 anys, impartit per Carlos Be. També comencen aquesta primavera tres cursos avançats de perfeccionament d'escriptura teatral: el curs «Escriure teatre al segle XXI (Idees i tècniques per a un teatre contemporani)», impartit per Carles Batlle; el curs «L'encàrrec: escriure un text teatral de nova creació (Oblidar l’escena per tornar a l’escena)», amb Ricard Gázquez; i el curs «La màgica metamorfosi dels materials» a càrrec de Rebekka Kricheldorf. També hi ha descomptes pel curs de creació escència a càrrec de Xavier Bobés, pel curs de guió de telesèries de Carles Mallol i el de disseny d'escenografia de Sebastià Brossa i pel curs d'escena i pensament a càrrec d'Albert Lladó. Martí Sales i Núria Martínez-Vernis impartiran un taller d'escriptura teatral en vers i recitat. En aquest enllaç hi trobareu un document amb informació dels cursos amb descompte disponibles en aquest moment.

Les inscripcions ja són obertes. Per gaudir del descompte només cal que us acrediteu com a socis de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana. Trobareu tota la informació en aquest enllaç: http://www.salabeckett.cat/cursos/


Categoria