Nous descomptes: cursos de la Sala Beckett, tardor 2016

Catalan
6 d'octubre de 2016

Els socis de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana poden gaudir aquest curs d'un descompte del 15% en els cursos de l'Obrador internacional de dramatúrgia de la Sala Beckett.

Els cursos cobreixen els àmbits de dramatúrgia, interpretació, creació escènica i altres disciplines per a totes les edats i tots els nivells. Han començat aquesta tardor, i tenen lloc a la nova seu de la Sala Beckett (c. Pere IV, 228-232, Poblenou, Barcelona).

Amb el canvi de seu la Sala Beckett comença una nova etapa pel que fa a l’activitat de formació i experimentació teatral, i amplia la seva oferta de cursos i seminaris.

La formació teatral s’enriqueix amb el contacte i l’experiència amb altres disciplines artístiques, tècniques i de pensament. Per això, a la dramatúrgia i l’escriptura (a les quals des de sempre hem prestat especial atenció) s’incorporen ara altres àrees de coneixement com la interpretació, la direcció, la teoria teatral o altres àmbits no estrictament escènics.

Dels cursos que comencen aquest octubre i novembre destaquen un curs d'iniciació a l'escriptura teatral a càrrec de Marc Rosich; un curs especialitzat de dramatúrgia a càrrec de Pau Miró; un curs de Glòria Balañà de direcció escènica, un curs de divulgació sobre l'obra de Josep M. Benet i Jornet a càrrec d'Enric Gallén; un curs d'introducció a l'escriptura de llibrets musicals impartit per Guillem Clua; a més d'un taller de dansa, un taller de disseny i creació de webs, un curs de creació escènica i un curs d'il·luminació escènica. En aquest enllaç hi trobareu un document amb informació dels cursos amb descompte disponibles en aquest moment.

Les inscripcions ja són obertes. Per gaudir del descompte només cal que us acrediteu com a socis de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana. Trobareu tota la informació en aquest enllaç: http://www.salabeckett.cat/cursos/
 

Categoria