Residències d'escriptors a Can Serrat, fins a l'1 de desembre!

Catalan

28 de novembre de 2018

 

Can Serrat, residència d'artistes situada a El Bruc (l'Anoia), obre una convocatòria de residència per a escriptors. Ofereix tres beques completes i nou beques parcials per a estades durant l'any 2019.
 
La casa està situada en un entorn natural, al peu de les muntanyes de Montserrat, a cinc minuts a peu del poble d'El Bruc. És un centre internacional per a artistes, estudiants d'art, músics, arquitectes, escultors i escriptors, entre altres. La residència va ser fundada el 1988 per un grup de dotze artistes noruecs. La casa ofereix suport als creadors perquè desenvolupin el seu treball en un ambient comunitari, lliure de les exigències habituals de la vida diària.

Enguany, la convocatòria s'ha obert per seleccionar entre 10 i 20 escriptors que hi vulguin anar a fer una estada i participar en el programa de la residència sense beca. A més d'aquesta tria, se seleccionaran tres candidats amb beca completa i nou candidats amb beca parcial. En el cas dels seleccionats amb beca completa, el període d'estada serà l'agost de 2019.

Can Serrat ofereix una habitació durant l'estada, privada o compartida, àpats, espai de treball, equipament tècnic i suport en el projecte del candidat, així com recursos humans.

La convocatòria és oberta fins a l'1 de desembre de 2018 i la resolució dels candidats es farà durant el mes de gener de 2019.

Consulta tots els detalls de la convocatòria i de presentació aquí.
 


Categoria