Residències a l'Omi International Arts Centre de Nova York

Catalan
6 de juny de 2016La residència d'artistes Ledig House, gestionada per l'Omi Internacional Arts Centre, té obert el període de presentació de sol·licituds per a optar a estades durant la primavera i la tardor de 2017.

 

L'Omi ofereix la possibilitat de treballar, durant un màxim de dos mesos, a la seva residència d'artistes, amb totes les despeses de manutenció pagades. L'escriptor resident només haurà de fer-se càrrec de les despeses del viatge.

 

La Ledig House és situada al petit poble de Ghent, a uns 200Km al nord de la ciutat de Nova York i a l'oest de Bòston, al comtat nord-americà de Columbia. A més de programes sobre escriptura i traducció, organitzen estades per a músics, ballarins i artistes plàstics de tot el món. En els últims anys hi han acollit diversos autors catalans, com ara Jordi Puntí, Albert Forns, Anna Ballbona [llegiu aquí una entrevista en què parla sobre l'experiència], Marina Espasa, Gemma Gorga, Francesc Serés i Marc Pastor.

 

L’Institut Ramon Llull ofereix la possibilitat de presentar candidatures en línia a tots aquells escriptors que estiguin interessats en participar en el procés de preselecció. La tria final de l’escriptor convidat anirà a càrrec de la residència Writers Omi. L’IRL subvenciona l’estada i desplaçament de l’escriptor.

 

Trobareu tota la informació, requisits i documentació que cal presentar en aquest enllaç de l'Institut Ramon Llull.

 


Si es vol sol·licitar sense tenir en compte l'ajut extra de l'Institut Ramon Llull, cal enviar, directamen a OMI Int. Arts Centre, abans del 20 d'octubre de 2016, en anglès:1. Carta de presentació amb aquesta informació: país de naixement, país de residència, idioma d'escriptura i les dates per a les quals es vol optar a una estada. També volen saber com us heu assabentat de la beca, per què voleu anar-hi i què n'espereu.2. Currículum professional (màx. 2 pàg.): publicacions, premis, participacions en esdeveniments o espectacles, etc.3. Fragments de mostra de la vostra obra: un màxim de 50 pàgines, no cal que estiguin traduïdes a l'anglès.4. Descripció de l'obra en la qual es vol treballar a la residència: màxim 1 pàgina.5. Carta de recomanació: d'un altre escriptor, d'un editor o agent literari, d'un professor, etc.Trobareu tota la informació al web d'OMI International Arts Centre: http://artomi.org

I la butlleta d'inscripció en aquest enllaç.Categoria