Taller de Sitcom amb Mercè Sarrias: curs amb descompte a la Sala Beckett

Catalan

La Sala Beckett de Barcelona ofereix un descompte per als associats a l'AELC en el taller "Aproximació a la Sitcom", impartit per Mercè Sarrias. El curs s'inicia el proper 10 d'abril i té una durada de 33 hores en 11 sessions.

La sitcom és un dels gèneres televisius per excel·lència i un dels més estimats pels espectadors. Però quines són les “normes” que regeixen una bona sitcom? El curs combinarà l’anàlisi d’aquestes amb el visionat d’algunes de les sitcoms que s’emeten actualment a la televisió nord-americana. Des de models clàssics d’estructura com The Big Bang Theory a models molt més oberts com Modern Family o la “sitcom d’autor” com Raising Hope. Els analitzarem, veurem que són més atrevides de continguts que fa uns anys i que s’esforcen per connectar amb els temes d’actualitat i construirem la nostra pròpia proposta.

Mercè Sarrias (Barcelona, 1966) és llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Les seves últimes peces teatrals són L'any que ve serà millor, obra col·lectiva amb textos de Marta Buchaca, Carol López i Victoria Szpunberg (La Villarroel, 2011), Santi's RIP (Fira del Teatre al Carrer de Tàrrega, 2011) i Quebec-Barcelona (Théâtre de la Sortie de Secours-Quebec i Sala Beckett-Barcelona, 2012). Dins el projecte T6 del TNC ha escrit Informe per a un policia volador (Sala Muntaner, 2009) i En defensa dels mosquits albins (TNC, 2008). Aquesta darrera obra s'ha estrenat posteriorment al Théâtre Le Periscope (Quebec) i al Théâtre de la Vieille 17 (Ottawa). Altres obres destacades són Una lluita molt personal (2004); La dona i el detectiu (2000); Un aire absent, escrita amb un ajut del Centre Dramàtic de la Generalitat el 1997; Àfrica 30, Premi Ignasi Iglésias i accèssit del Premi María Teresa León per a autores dramàtiques el 1996; i Al tren (1995).

Per fer arribar la sol·licitud de la inscripció només cal enviar un correu a obrador@salabeckett.cat i indicar a l’assumpte del correu “AELC” per tal que el descompte quedi aplicat. Preu general del curs 300€, preu socis AELC 255€.

Més informació sobre el curs.
Categoria