Cursos virtuals per a socis

Virtual

Els dilluns de l'AELC és un cicle de formació professional. Els cursos seran virtuals els dilluns de 18 a 20 h a través de Zoom, gratuïts i exclusius per a socis de l'AELC. Els socis que hi estiguin interessats s'hi hauran d'inscriure a través d'aquest formulari. Per poder assistir als cursos, caldrà tenir l'aplicació descarregada a l'ordinador o dispositiu mòbil amb què es vulgui seguir la trobada.

A finals de 2022 es van fer cursos sobre beques amb la Institució de les Lletres Catalanes, reescriptura amb l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, fiscalitat dels escriptors amb Asterisc Agents i màrqueting literari amb el Laboratori de Lletres.

Ajuts a la traducció, mobilitat internacional i residències
Dilluns 16 de gener amb Joan de Sola, director l'Institut Ramon Llull.

Premis literaris i beques
Dilluns 30 de gener amb Sebastià Portell, president de l'AELC.

Recitació (presencial)
Grup complet. Els dimarts 10, 17, 24, 31 de gener i 7 de febrer de 18 a 20 h.
La proposta de cursos també inclou un taller presencial de recitació amb Odile Arqué, poeta, rapsoda i cantant. Serà a l'Aula Maria-Mercè Marçal de l'Ateneu Barcelonès. Es tracta d'un curs per anar a buscar la connexió, primer amb el poema i, conseqüentment, amb el públic. Les places són limitades (de quatre a vuit participants) i també és gratuït i exclusiu per a socis de l'AELC.

NOVA PROGRAMACIÓ

CEDRO
Dilluns 6 de febrer amb Jorge Corrales, director general de CEDRO, i Pedro Sánchez, director del departament de socis de CEDRO.
Sessió informativa per conèixer el Centro Español de Derechos Reprográficos (CEDRO) i els avantatges que pot oferir associar-s'hi.

Com llegir un contracte i com negociar-lo

Dilluns 20 i 27 de febrer amb Carlota Torrents, agent literària d'Asterics Agents.

Els socis que hi estiguin interessats poden enviar un correu a aelc@escriptors.cat