Desori subversiu: música electrònica i poesia

Barcelona

Tast de l'àlbum de Jansky i els finalistes del III Certamen Art Jove de poesia Salvador Iborra dins de La Setmana del Llibre en Català. Serà a l'escenari 2 de l'esdeveniment.

Roser Bastida Barau, Josepmaria Bigatà Barrachina, Mireia Casanyes Dalmau, Jèssica Ferrer Escandell, Sergi Garcia Lorente, Irene Gómez Diéguez, Carla Marco Sellés, Jeroni Mas Fiol, Júlia Mérida Coli i Laura Torres Bauzà són els joves poetes que van ser-ne finalistes. El Certamen Art Jove de poesia Salvador Iborra, convocat per l'AELC amb l'Agència Catalana de la Joventut i l'Institut Balear de la Joventut ha premiat el poemari Els temps últims, de Laura Torres Bauzà.

La formació del certamen va permetre treballar l'any 2020 un material molt especial. Amb el grup Jansky, format per Laia Malo i Jaume Reus, cada finalista ha preparat una cançó a partir d'un poema. El resultat és l'àlbum «Desori subversiu», el títol del qual prové d'un vers de Salvador Iborra, amb 10 cançons, una de cada finalista. Consulta aquí tota la informació sobre el projecte.