Trobades a l'entorn de Lletres Compartides

Palma

L'AELC col·labora amb el projecte Lletres Compartides organitzant trobades amb els escriptors que participen en el programa. D'aquesta manera, vol oferir un espai d'intercanvi i de debat als autors perquè es puguin trobar amb els convidats i puguin demanar-los el que considerin, generar dinàmiques amb altres assistents i, en definitiva, tenir un espai de conversa. A Mallorca es faran a Palma.

Dijous 27 d'octubre a les 17:30 h amb Raquel Ricart
Trobada davant la taquilla de CineCiutat.
Raquel Ricart i Leal (Bétera, 1962) és escriptora. S'ha dedicat sobretot a la narrativa i també ha fet literatura juvenil.

Dijous 17 de novembre a les 17 h amb Cinta Arasa
Trobada al Bar Sibil·la - Carrer Blanquerna.
Cinta Arasa (Jesús, 1978) és una escriptora i politòloga dedicada sobretot a la narrativa i a la literatura infantil i juvenil.

Dijous 1 de desembre a les 17:30 h amb Albert Pijuan
Trobada al pis inferior de la Llibreria Drac Màgic.
Albert Pijuan (Calafell, 1985) és escriptor i traductor. Ha conreat diversos gèneres literaris i ha destacat sobretot per la seva narrativa.

Les reunions seran obertes a tothom i no cal inscripció prèvia. A l'agenda de l'AELC també hi pots consultar les trobades que s'han organitzat a València, Barcelona i Menorca.

Lletres Compartides és un programa d'intercanvi literari que recorrerà bona part dels territoris de parla catalana i que tira endavant la Institució de les Lletres Catalanes, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, la Fundació Mallorca Literària i Consell Insular de Menorca.