Trobades a l'entorn de Lletres Compartides

València - cancel·lat

L'AELC col·labora amb el projecte Lletres Compartides organitzant trobades amb els escriptors que participen en el programa. D'aquesta manera, vol oferir un espai d'intercanvi i de debat als autors perquè es puguin trobar amb els convidats i puguin demanar-los el que considerin, generar dinàmiques amb altres assistents i, en definitiva, tenir un espai de conversa.

A València, seran a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània conduïdes per l’escriptor Antoni Gómez i amb la presència d’un representant de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i membres de la Junta Directiva de l’AELC al País Valencià.

Dimarts 11 d'octubre a les 19 h
Amb Anna Manso (Barcelona, 1969). És guionista i escriptora, dedicada sobretot a la literatura infantil i juvenil. 
Serà a l'Àtic.

Dimarts 15 de novembre a les 19 h
Amb Maria Escalas (Palma, 1969). S'ha dedicat a la narrativa i també a la música.
Serà a l'Àtic.

Dilluns 28 de novembre a les 19 h - Acte cancel·lat per motius personals de l'autor
Amb Josep Pons Sansanloni (Ferreries, 1992) és escriptor i filòleg català.
Serà a l'Aula 1.

Les reunions seran obertes a tothom i no cal inscripció prèvia. A l'agenda de l'AELC també hi pots consultar les trobades que s'han organitzat a Barcelona i a Menorca.

Lletres Compartides és un programa d'intercanvi literari que recorrerà bona part dels territoris de parla catalana i que tira endavant la Institució de les Lletres Catalanes, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, la Fundació Mallorca Literària i Consell Insular de Menorca.