Rosa Maria Serra Reixach
Associaciˇ d'Escriptors en Llengua Catalana
P˛rtic

Rosa M. Serra Reixach neix a Barcelona el 30 de setembre de 1962. S'ha llicenciat en Filologia HispÓnica (Literatura castellana), Filosofia i CiŔncies de l'Educaciˇ (Filosofia) i Hist˛ria de l'art. Ha realitzat diversos cursos de formaciˇ al ColĚlegi de Doctors i Llicenciats de Catalunya i estÓ en possessiˇ dels certificats D i E de la Junta Permanent de CatalÓ. Actualment imparteix classes d'hist˛ria de l'art com a voluntÓria en una biblioteca de l'Hospitalet.

Ha exercit durant quinze anys com a professora d'ensenyament secundari en diferents instituts de Catalunya. Durant aquest temps ha compaginat la docŔncia amb la tasca creativa.

Ha publicat tres novelĚles: Sense format (CossetÓnia, Valls, 2001), Cartes a AdriÓ (Solsona Comunicacions, Manresa, 2001), Raons d'Estat (Omicron, Badalona, 2007) per˛ Ús autora de sis novelĚles mÚs i tres assajos que resten inŔdits: Sota la meva pell, Amors lÓbils, El joc de les nines russes, Quan els somnis es fan realitat (juvenil), Memorias de una psiquiatra, La sort dels desgraciats, L'˙nica carta i els estudis El cinema a Ripoll, La Hist˛ria del teatre a l'Hospitalet i El teatre al BerguedÓ.

╔s s˛cia de l'Associaciˇ d'Escriptors en Llengua Catalana.


PÓgina elaborada per Carme Ros per a l'AELC.
Actualitzaciˇ: Helena Molist per a l'AELC.
Documentaciˇ: Arxiu personal de l'autora.
Fotografies: Arxiu personal de l'autora.--------------------