Serveis als socis

Avantatges de ser soci de l'AELC

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana ofereix diferents avantatges als seus associats, com assessorament jurídic gratuït, difusió i organització d'activitats, possibilitat de tenir un web d'autor i un gran nombre de descomptes culturals. Es pot tramitar l'alta d'associat accedint al formulari.

socis

Principals serveis als socis

Servei gratuït d'assessoria jurídica i fiscal, tant pel que fa a qüestions professionals, als temes relacionats amb la propietat intel·lectual, com a aspectes fiscals i contractuals. En casos de conflicte professional, poden sotmetre'l a l'AELC per rebre'n suport o, eventualment, que aquesta emprengui alguna acció. 

Gestió de la declaració de la renda a cost reduït per a tots els associats.

Accés a les publicacions de l'Associació i, també, el butlletí electrònic, amb activitats, descomptes, actualitat professional, llistat de premis literaris i altres informacions exclusives.

Entrevistes en format vídeo als associats més veterans, a través del projecte Lletres i Memòria.

La difusió de les activitats dels socis a l'agenda de l'AELC, així com la possibilitat d'aparèixer en les bases de dades de traductors i de correctors, eines que actuen com a borsa de treball i faciliten contacte amb els professionals de la traducció associats a l'entitat.

Organització d'activitats pròpies i en col·laboració, de forma regular i a tots els territoris de parla catalana. Amb la participació dels associats.

Descomptes en publicacions i espais literaris amb el carnet de soci de l'AELC.

Beques del 75% de la matrícula per a cursos presencials i virtuals a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès.

Possibilitat de tenir una pàgina d'autor, amb avantatges en el cost de posada en xarxa i manteniment, i inclusió en la base de dades més completa i consultada sobre literatura catalana a Internet.

Inscripció dels associats a CEDRO. Els associats adscrits a CEDRO, a més de rebre periòdicament una liquidació per drets de reprografia i difusió digital, es beneficien d’ajuts assistencials no atesos per la Seguretat Social.

Més informació sobre com associar-te a l'AELC.