Cursos de primavera a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu

L'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, amb qui l'Associació manté diversos convenis de col·laboració, ofereix un preu reduït als socis de l'AELC en els cursos de primavera. Les classes s'inicien a partir del 14 d'abril i t'hi pots matricular fins al 6 d'abril.

Els descomptes per a socis de l'AELC són d'un 5% en cursos presencials i d'un 10% en cursos virtuals. Pots consultar aquí l'oferta formativa presencial i també els cursos virtuals. Si ho prefereixes, també pots descarregar-te el programa complet dels cursos. En aquesta ocasió, destaquen les programacions de creativitat aplicada a l'escriptura (curs presencial de 20 h), el camí de l'haiku (presencial de 10 h), escriure novel·la policíaca (presencial de 30 h) i microrelat (curs virtual de 30 h).

L'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès
El claustre de l'Escola està format per més de 100 professors, tots ells escriptors, crítics literaris, professionals de les principals editorials de Barcelona o catedràtics universitaris de renom. Així mateix, l'Escola compta entre els seus col·laboradors amb un bon nombre dels creadors més destacats dins dels camps de la narració, la dramatúrgia, la poesia i la cançó d'autor.

Beques i descomptes per als socis de l'AELC
Des de fa uns anys l'AELC manté un programa de beques que cobreixen el 75% del preu de la matrícula dels cursos presencials i virtuals en llengua catalana de l'Escola d'Escriptura, a través del qual s'han pogut beneficiar un bon nombre de socis de la nostra entitat. Les beques es donen mitjançant un sorteig públic entre tots els socis que ho demanin i que no hagin gaudit de la beca en els darrers 3 anys. Pots veure tots els avantges per als socis de l'AELC a l'apartat de descomptes