Nous descomptes: FilminCAT i Sala Beckett

Els socis de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana tenen preu reduït en la subscripció anual de FilminCAT i descompte del 15% en els dos cursos de dramatúrgia de l'Obrador d'estiu 2022 de la Sala Beckett de Barcelona.

FilminCAT
Per primera vegada, els membres de l'AELC disposen d'un descompte en la subscripció anual de la plataforma FilminCAT. Fins al 30 de juny, els socis poden donar-se d'alta d'aquest servei per 70 euros respecte als 84 euros que costa normalment.
Si ets soci de l'Associació i no has rebut l'enllaç per fer-ho pots escriure'ns a aelc@escriptors.cat.

Sala Beckett
Els socis també poden apuntar-se als tallers Entrenament de la mirada: el jo dramaturg i el punt de vista i D’obra dramàtica a obra dramàtica (el teatre com l’art del present), que es faran de l’11 al 16 de juliol, amb un descompte del 15% del preu. Es tracta de formacions en dramatúrgia adreçades tant a escriptors que comencen com a autors professionals.
Consulta el PDF amb tota la informació

Avantatges amb el carnet de l'AELC
Amb el carnet de soci de l'entitat es poden obtenir els descomptes que es troben en aquest llistat. Els casos d'ofertes especials i els descomptes que es poden obtenir amb codis promocionals s'envien a través del butlletí electrònic. Si ets soci de l'AELC i no estàs rebent el butlletí, contacta'ns.