El País Valencià homenatja Jaume Fuster

L'activitat ha hagut de ser cancel·lada. Disculpeu les molèsties.

En record de l'autor i un dels fundadors de l'AELC, s'organitzen dues activitats per homenatjar la seva figura al País Valencià amb el títol «Pervivència d'un escriptor. Homenatge a Jaume Fuster».

Els actes seran dijous 20 de febrer, d'una banda, amb M. Àngels Francés i M. Antònia Oliver a la Universitat d'Alacant a les 12 h. De l'altra, a València, a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània amb Carme Gregori, Josep Guia i Gemma Pasqual i també amb la participació de M. Antònia Oliver a les 19 h.

Jaume Fuster va ser escriptor, activista i traductor. Va pertànyer a la que ha estat anomenada "Generació literària dels setanta", una generació que es va distingir pel seu activisme rupturista, tant des de la pràctica literària com des d'una nova manera d'incidir en la cultura i en la societat, i que tindria el seu mitjà d'expressió pública a través del col·lectiu "Trencavel", del qual Fuster va formar part. Va tenir un paper rellevant i singular com a activista cultural, el màxim exponent del qual va ser la creació, l'any 1977, de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, de la qual va ser el primer secretari i que va presidir des del 1995 fins a la seva prematura mort, el 1998. Consulta la seva pàgina

Cartell Fuster
Cartell de l'homenatge. Clica la imatge per ampliar-la.