Descomptes per als cursos de tardor de l'Obrador de la Sala Beckett

Els socis de l'AELC tenen un descompte del 15% en cursos de tardor de la Sala Beckett de Barcelona. Es tracta de formacions entre l'octubre i el desembre de 2020 de dramatúrgia, escriptura dramàtica, direcció escènica i un taller de gènere.
 
Amb el canvi de seu a finals de 2016, la Sala Beckett va començar una nova etapa pel que fa a l'activitat de formació i experimentació teatral, i des de llavors que ha ampliat considerablement la seva oferta de cursos i seminaris. La formació teatral s'enriqueix amb el contacte i l'experiència amb altres disciplines artístiques, tècniques i de pensament. Per això, a més de la dramatúrgia i l'escriptura han incorporat altres àrees de coneixement com la interpretació, la direcció, la teoria teatral o altres àmbits no estrictament escènics. Consulta aquí el llistat de cursos amb descompte per a socis de l'AELC i tots els detalls. També pots accedir a tota la informació sobre cursos al web de la Beckett

Descomptes per als socis
Amb el carnet de soci de l'entitat es poden obtenir els descomptes que es troben en aquest llistat. Els casos d'ofertes especials i els descomptes amb codis promocionals s'envien a través del butlletí electrònic. Si ets soci i no l'estàs rebent correctament, contacta amb l'Associació.

Fotografia de portada: XV Obrador d'estiu © Nani Pujol