L'AELC atorga 13 beques per a l'Escola d'Escriptura

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana ha atorgat beques en formació a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, tant per a cursos presencials com virtuals. Les beques, d'un valor total de 10.000€, han estat possibles gràcies al patrocini de CEDRO.

Els ajuts s'han repartit mitjançant un sorteig públic que va tenir lloc el passat 7 de setembre. Cobreixen el 75% del preu de les formacions, que es duran a terme al nou curs acadèmic 2022/23. Amb això, l'AELC pretén donar suport als associats que volen estudiar a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, un centre que ofereix un ample ventall de cursos i seminaris.

La dotació ha permès becar 13 associats: Jordi Alsina, Rosina Ballester, Montserrat Bastons, Montse Cervera, Carles Fité, Meritxell Martí, Albert Mercader, Rosa Maria Pascual, Rosa Pi, Cristina del Puerto, Teresa Rabal,  Elisabet Ràfols i Mari Carmen Sáez.

A banda de les beques atorgades, tots els socis de l’AELC gaudeixen d'un descompte del 5% en els cursos presencials i del 10% en els cursos virtuals que ofereix l'Escola d'Escriptura. Consulta la resta d'avantatges per als socis aquí