L'AELC atorga 16 beques per a l'Escola d'Escriptura

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana ha atorgat beques per un valor total de 10.000€ per fer cursos en llengua catalana a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès. Les beques han estat possibles gràcies al patrocini de CEDRO. Aquests ajuts s'han repartit mitjançant un sorteig públic que es va fer el passat 9 de setembre, i corresponen al nou curs acadèmic 2020-2021. Cobreixen el 75% del preu dels cursos i amb elles l'AELC pretén donar suport als associats que volen estudiar a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès.

Per als cursos virtuals la dotació ha permès becar Àngels Almazán, Jordi Campoy Boada, Maria Jesús Cloquells Tudurí, Cristina Salom, Marta Silvestre Sanjosé, Joan Mas Quetglas i Salvador Lauder. Quant als cursos de videocurs en directe, que substitueixen els presencials davant la situació sanitària, han estat becats Anna Altisén Caparrós, Àngels Blasco Ros, Agustí Borrull, Àngels Fitó Bertran, Montserrat Homs Aumatell, Xavier Margenat Godoy, Jaume Miró, Júlia Lancho i Núria López Garcia.

A banda de les beques atorgades, tots els socis gaudeixen d'un descompte del 5% en els cursos presencials i del 10% en els cursos virtuals que ofereix l'Escola d'Escriptura. Consulta aquí més descomptes per als socis de l'AELC.