Votacions del premi Jaume Fuster

Fins al 17 de febrer tots els associats poden votar en primera ronda per escollir el Premi Jaume Fuster dels Escriptors en Llengua Catalana, que arriba a la dinovena edició. En una segona ronda de votacions els socis podran escollir, d'entre els tres autors més votats, el Premi Jaume Fuster del 2019.

El Premi Jaume Fuster vol posar en relleu la trajectòria, la repercussió i la divulgació de l'obra d'un escriptor de la literatura catalana. És l'únic guardó en què el jurat el formen companys d'ofici, els quals poden votar lliurement amb els únics requisits que l'autor o autora escollit ha d'estar viu en el moment de convocar el guardó, i que no pot haver-lo rebut en edicions anteriors.

Els escriptors distingits en les edicions anteriors han estat Víctor Mora, Joaquim Carbó, Andreu Martín ('Memorial Jaume Fuster'), Jesús Moncada, Quim Monzó, Jaume Cabré, Maria Antònia Oliver, Carme Riera, Feliu Formosa, Joan-Francesc Mira, Montserrat Abelló, Maria Barbal, Màrius Sampere, Emili Teixidor, Josep Vallverdú, Isabel-Clara Simó, Jaume Pérez Montaner, Joan Margarit, Carles Hac Mor, Jordi Pàmies i Francesc Parcerisas.

Consulta les bases del premi en aquest enllaç.

*Només s'admet un vot per soci.