II Seminari de Teatre

Dilluns 6 de juliol es va celebrar el segon seminari dedicat al teatre, que organitza l'Associació amb l'Institut del Teatre. La trobada enguany va estar dedicada a l'escriptura teatral després del confinament, la van seguir una seixantena de persones i es pot recuperar en vídeo.

Com podria canviar el món del teatre tal com l'hem conegut fins avui la crisi de la covid-19? Quines adaptacions i noves formes de treball han de buscar dramaturgs, actors o espais teatrals? Les obres que s'escriguin ara tindran aspectes i temes en comú sorgits d'aquesta situació d'emergència? Aquestes són algunes de les preguntes que es van intentar respondre durant el seminari. Coordinat per Sebastià Portell i Carles Batlle, hi van participar Sergi Belbel, Txell Bonet, Jordi Casanovas, Toni Casares, Josep Ramon Cerdà, Aina de Cos, Lara Díez Quintanilla, Oriol Puig Taulé, Victoria Szpunberg i Núria Vizcarro Boix. Mira'l aquí:
 


El programa
16 h — Escriptura dramàtica postconfinament
Conversa entre els dramaturgs Sergi Belbel i  Victoria Szpunberg moderada per Oriol Puig Taulé

17.15 h — Mesures institucionals: I ara, què?
Conversa entre Josep Ramon Cerdà, director del Teatre Principal de Palma i Toni Casares, director de la Sala Beckett, moderada per Aída Pallarès

18.30 h  —Taula rodona d’autors teatrals
Amb Jordi Casanovas, Aina de Cos, Lara Díez i Núria Vizcarro moderada per Txell Bonet

Si ho prefereixes, pots veure aquí el programa en PDF.

La primera edició del seminari va celebrar-se a l'Institut del Teatre sota el títol «El teatre, literatura?» el 8 de juliol de 2019 i hi van assistir una cinquantena de persones. En aquest enllaç es pot llegir la crònica de l'activitat.

Cartell Seminari Teatre
Clica damunt la imatge per ampliar-la.