Beques, descomptes i cursos a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu

L'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès publica la programació completa per al curs 2019-2020 amb tres trimestres i cursos presencials i virtuals de diferents gèneres i àmbits literaris. En aquest enllaç es pot consultar el fullet complet en PDF i també es pot consultar al web de l'escola. El període d'inscripció per als cursos  presencials és de l'1 al 26 de juliol i del 2 de setembre al 9 d'octubre de 2019. L'inici de les classes és a partir del dilluns 14 d'octubre. El període d'inscripció per als cursos virtuals és de l'1 al 26 de juliol i del 2 de setembre al 27 d'octubre de 2019 amb inici de classes a partir del dilluns 28 d'octubre.

Beques i descomptes per als socis de l'AELC
Des de fa uns anys l'AELC manté un programa de beques que cobreixen el 75% del preu de la matrícula dels cursos presencials i virtuals en llengua catalana de l'Escola d'Escriptura, a través del qual s'han pogut beneficiar un bon nombre de socis de la nostra entitat. Les beques es donen mitjançant un sorteig públic entre tots els socis que ho demanin i que no hagin gaudit de la beca en els darrers 3 anys. Al mateix temps, tots els associats de l'AELC gaudeixen d'un 5% de descompte en els cursos presencials i d'un 10% de descompte en els virtuals. Trobareu més informació d'aquesta oferta l'apartat de descomptes del nostre web.

Escola Escriptura
Cartell de la nova programació.

L'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès
El claustre de l'Escola està format per més de 100 professors, tots ells escriptors, crítics literaris, professionals de les principals editorials de Barcelona o catedràtics universitaris de renom. Així mateix, l'Escola compta entre els seus col·laboradors amb un bon nombre dels creadors més destacats dins dels camps de la narració, la dramatúrgia, la poesia i la cançó d'autor.