Activitats i notícies
Més notícies26-10-17

L'AELC atorga 16 beques per estudiar a l'Escola d'Escriptura

26 d'octubre de 2017

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana ha atorgat beques, per un valor total de 10.000€, per fer cursos, tant presencials com virtuals en llengua catalana, a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès. Les beques han estat possibles gràcies al patrocini de CEDRO.

Aquests ajuts s'han repartit mitjançant un sorteig públic que es va fer el passat 12 de setembre, i corresponen al nou curs acadèmic 2017/18. Cobreixen el 75% del preu dels cursos, i amb elles l'AELC pretén ajudar els socis que volen estudiar en aquesta escola.

Per als cursos presencials la dotació ha permès becar: Maria Rosa Aragay, Maria Causadias, Maria Antònia Grau, Xavier Jové, Maite Muns, Rosa Maria Pascual, Marta Pera, Alexandre Tornabell, Sònia Torres, Maria Vilanova i Vila-Abadal i Silvana Vogt; i per als virtuals, a: Sílvia Jané, Mateu Mas, Raquel Picolo, Encarna Sant-Celoni i Conxita Tarruell.

Més enllà de les beques atorgades, tots els socis gaudeixen d'un descompte del 5% en els cursos presencials i del 10% en els cursos virtuals que ofereix l'Escola d'Escriptura.