Nova temporada del podcast de l'AELC

S'estrena un nou capítol del podcast de l'AELC dedicat al Certamen Art Jove de poesia Salvador Iborra amb Jeroni Mas Fiol, finalista i guanyador de la cinquena edició, i Josep Maria Codina i Clara Soberats, finalistes de la mateixa edició.

L'any 2020 l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana va estrenar el podcast Parlem de literatura?, un espai per conversar sobre la creació literària, la lectura i la traducció, per conèixer amb més profunditat tant autors contemporanis com històrics i per parlar de les figures que es commemoren cada any. Els episodis acostumen a ser converses que duren al voltant de trenta minuts. Alguns segueixen el format entrevista entre els autors d'obres premiades i membres del jurat. En d'altres, es conversa sobre l'any commemoratiu d'alguna figura rellevant, com per exemple Joan Triadú, Felícia Fuster o Gabriel Ferrater.

En aquest episodi, tres dels poetes que van participar en el V Certamen Art Jove de poesia Salvador Iborra hi expliquen com han viscut arribar a la final del premi, participar en les formacions professionals i obrir-se camí en el món de la creació poètica. També hi han llegit alguns dels seus versos.

Escolta'l a Ivoox o Spotify (25 minuts)

L'Associació preveu publicar diversos episodis de Parlem de literatura? al llarg de l'any.