Publicades les intervencions del primer seminari de la crítica

Ja està disponible el número 69 dels Quaderns Divulgatius de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC). Es tracta d'una publicació que recull les ponències del I Seminari de la Crítica Literària, celebrat a Barcelona el 20 de setembre de 2022.

El quadern inclou una presentació de Sebastià Portell, president de l'AELC i un text de Simona Škrabec, coordinadora del primer seminari. S'hi poden recuperar les ponències de Maria Dasca, Maria Callís, Pere Antoni Pons i Joan Josep Isern. També es poden llegir les intervencions en una taula rodona de Míriam Cano, Jaume Coll Mariné, Fe Fernández i Marta Marín-Dòmine.

Descarrega-te'l en diversos formats digitals

L'Associació edita diversos materials relacionats amb les activitats més rellevants i l'obra dels escriptors. Es poden consultar a l'apartat de Publicacions. A banda dels Quaderns Divulgatius, s'hi poden trobar els Retrats, que repassen la trajectòria dels guanyadors del Premi Jaume Fuster, i les Notícies Bibliogràfiques, una relació de les obres publicades cada any pels socis de l'entitat. Per obtenir alguna publicació en paper, es pot contactar amb l'AELC.