La Casa delle Traduzioni de Roma ofereix estades gratuïtes a traductors de l'italià

Catalan

L'hostatgeria de la Casa delle Traduzioni de Roma, que ofereix durant tot l'any estades a preus reduïts a traductors de l'italià, ha anunciat que durant els mesos de gener i febrer de 2014 oferirà places gratuïtes a la seva residència. Els traductors, preferentment literaris i menors de 35 anys, poden optar a una estada d'un màxim de 14 dies. Els traductors escollits només hauran de pagar una taxa de 30€ en concepte de despeses administratives.

Aquesta residència per a traductors és una institució sense ànim de lucre que depèn de la Istituzione Biblioteche Comune di Roma, i té per objectius oferir un lloc d'investigació, treball, reunió i intercanvi per a traductors estrangers, a més de servir com a centre de documentació i consulta especialitzada per a professionals locals. L'oferiment inclou allotjament en un apartament en ple centre de Roma –molt a prop de la Fontana di Trevi–, ús de la cuina i accés il·limitat a una petita biblioteca pública dedicada a la traducció, adjacent a l'apartament.

Per optar a aquesta convocatòria els traductors han de presentar el currículum, una breu biografia, el contracte(s) de la traducció o traduccions en la qual es vol treballar i el formulari d'inscripció.

Cliqueu l'enllaç a la Casa delle Traduzioni, o descarregueu-vos aquests documents per a més informació:
Formulari d'inscripció.
Normes de la casa del traductor.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb la coordinadora de la casa al correu s.cives@bibliotechediroma.it


Categoria