L'Escola d'Escriptura obre les inscripcions als cursos de primavera

Catalan

L'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, amb qui l'AELC manté diversos convenis de col·laboració, ha iniciat la campanya de matriculacions per als cursos de primavera 2015, als quals els socis de l'AELC gaudeixen d'un 5% de descompte.
 
L'Escola s'adreça a aquelles persones amants de la llengua i la literatura que vulguin convertir la seva passió en un ofici –bé el d'escriptor, bé el de professional del món editorial– o aprofundir en el plaer de la lectura i l'escriptura. Posa a l'abast de l'alumnat les eines i tècniques pròpies de l'ofici d’escriure, per tal que cada persona pugui emprendre amb els fonaments necessaris el seu itinerari literari personal. L'Escola ofereix atenció personalitzada i, per tant, el nombre d'alumnes per grup està estrictament limitat. El claustre de l'Escola està format per més de 100 professors, tots ells escriptors, crítics literaris, professionals de les principals editorials de Barcelona o catedràtics universitaris de renom.
 
Aquesta primavera ofereixen més de 45 cursos presencials trimestrals (d'abril a juny de 2015), d'entre els quals hi ha força novetats en els blocs d'escriptura i de literatura i humanitats. Destaca el curs Iniciació a la narrativa, de 30 hores de durada, i que es programa en diversos dies i horaris.
 
La majoria dels cursos estan reconeguts pel Departament d'Ensenyament (Generalitat de Catalunya) com a activitats de formació permanent del professorat.
 
El període de matriculació restarà obert fins al 31 de març de 2015. L'Escola d'Escriptura romandrà tancada del 2 al 6 d'abril de 2015 (ambdós inclosos). Les classes comencen a partir del 7 d'abril.
 
Tots els socis i sòcies de l'AELC gaudeixen d'un 5% de descompte en els cursos presencials, i d'un 10% de descompte en els virtuals. Els associats trobareu més informació a l'apartat de descomptes de la Intranet de l'Associació.

Cliqueu a sobre la coberta per descarregar-vos el programa.


Categoria