Autors i Autores

Jaume Fuster
1945-1998

Coberta de Tarda, sessió contínua, 3,45

Tarda, sessió contínua, 3,45.

El Balancí presenta:
Humphrey Bogart
Lauren Bacall
John Wayne
i
Mary Astor
en
TARDA, SESSIÓ CONTÍNUA, 3,45
"Collita de sang"
un film de Jaume Fuster


–Hollywood reuneix per primera vegada els més prestigiosos actors en un film de misteri i acció
–Finalment arriba a les nostres pantalles la pel.lícula més esperada de tota la història del cinema: òscar a la millor música, a la millor ambientació i a la millor actriu secundària (Ethel Barrymore)
–Una pel·lícula dura i sense concessions, que culmina la carrera de Humphrey Bogart i Lauren Bacall, la parella cinematogràfica més explosiva de la nostra època.


PRÒXIMAMENT EN AQUESTA SALA
(Classificació moral: 3R)


"La música s'ha fet eixordadora, intensa, plena de mals averanys. Cada cop que hauràs d'entrar en un despatx, Jaume, ja sigui per demanar feina, ja sigui per dur una traducció o un original, ja sigui per declarar que tu no hi eres o que sí que hi eres i que, tot i que no hi haurà música, tu la sentiràs entre cap i coll. I no t'apujaràs els pantalons, perquè no tens aquest costum, però dubtaràs un moment i sentiràs unes ganes immenses de fugir, d'oblidar-te'n, de tancar-te en pany i clau i deixar que passi la seqüència i que ja sigui l'endemà. Ara no ho vols perquè al cap i a la fi tu no tens por. Tu saps que tot està escrit i que De Corsia no és més que un actor que a The enforcer feia de gàngster i amenaçava Bogart amb una pistola. O potser no ho saps, però ho intueixes."