Autors i Autores

Fina Anglès i Soronellas

El menú infantil de la Fina. Lletres a Taula 2004. Amb els 5 sentits. Tardor literària. Tarragona, 2004.
El Menú de la Fina. Lletres a Taula 2005. Amb els 5 sentits. Tardor literària. Tarragona, 2005.

Menús literaris infantils

  • El menú infantil de la Fina: Raigs de sol irisats, És ella! i Enlluernaments, dins Tardor Literària. Lletres a Taula. Tarragona: Ajuntament de Tarragona, octubre-novembre 2004.
  • L'aperitiu de Lletres a Taula: Axioma, dins Tardor Literària. Lletres a Taula. Tarragona: Ajuntament de Tarragona. Àrea de Cultura, 6 de novembre de 2005.
  • El menú literari de la Fina: Un grapadet d'arròs, No és la forma el que importa i El 3or de la piràmide, dins Tardor Literària. Lletres a Taula. Tarragona: Ajuntament de Tarragona. Àrea de Cultura, octubre-novembre de 2005.
  • Lletres a Taula. Menú infantil [amb M. Lluïsa Amorós]. Textos de Fina Anglès: Segon plat 'Mous[s]e' i postres 'joc de Taula amb aromes de punt'. Restaurant Piscolabis i Ajuntament de Tarragona. Tardor Literària, novembre de 2007.
  • Una festa única. Text del berenar literari per a l'activitat Amb gust de lletra impulsada pels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació i els d'Educació de la Generalitat de Catalunya de Tarragona per apropar la literatura als infants. Març, abril i maig de 2010.