Autors i Autores

Fina Anglès i Soronellas

Coberta del llibre Un grapadet d'arròs.
Amb sa germana Tuni, preparant la participació dels xiquets i xiquetes en l'explicació del conte Un grapadet d'arròs, a la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus el 8 de març de 2006. Fotografia: Gemma Alegria.

Un grapadet d'arròs.

Amb pintures de Tuni Anglès i Soronellas. Edició no venal.

Consulta el conte en línia

Un text com els de sempre i tres pintures d'ara són els ingredients d'aquesta obra que es proposa de fer entendre que la generositat, el sentit del comú i el fet de pensar en els altres abans que en un mateix són els camins per a resoldre els grans problemes.

* * *

"El conte posa damunt de la taula que en l'àmbit de la cooperació i la solidaritat internacional cal, des de casa, anar fent petites coses, petits gestos que reverteixin a molta gent i produeixin canvis grans. Expressions com ara "de mica en mica s'omple la pica" o "posar-hi el nostre granet de sorra" estan en el rerefons de la història que s'explica. Tot plegat s'associa al treball i la constància per obtenir els resultats desitjats, per compartir allò que es té, perquè compartir, encara que sigui poc, és la millor manera d'ajudar, segons aquest conte.

(Nota de premsa de l'Ajuntament de Reus. Regidoria de Solidaritat i Cooperació. Reus, març de 2006)