Autors i Autores

Rosa Maria Serra Reixach

Pòrtic

Rosa M. Serra Reixach neix a Barcelona el 30 de setembre de 1962. S'ha llicenciat en Filologia Hispànica (Literatura castellana), Filosofia i Ciències de l'Educació (Filosofia) i Història de l'art. Ha realitzat diversos cursos de formació al Col·legi de Doctors i Llicenciats de Catalunya i està en possessió dels certificats D i E de la Junta Permanent de Català. Actualment imparteix classes d'història de l'art com a voluntària en una biblioteca de l'Hospitalet.

Ha exercit durant quinze anys com a professora d'ensenyament secundari en diferents instituts de Catalunya. Durant aquest temps ha compaginat la docència amb la tasca creativa.

Ha publicat tres novel·les: Sense format (Cossetània, Valls, 2001), Cartes a Adrià (Solsona Comunicacions, Manresa, 2001), Raons d'Estat (Omicron, Badalona, 2007) però és autora de sis novel·les més i tres assajos que resten inèdits: Sota la meva pell, Amors làbils, El joc de les nines russes, Quan els somnis es fan realitat (juvenil), Memorias de una psiquiatra, La sort dels desgraciats, L'única carta i els estudis El cinema a Ripoll, La Història del teatre a l'Hospitalet i El teatre al Berguedà.

És sòcia de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.


Pàgina elaborada per Carme Ros per a l'AELC.
Actualització: Helena Molist per a l'AELC.
Documentació: Arxiu personal de l'autora.
Fotografies: Arxiu personal de l'autora.