Actualitat professional
Més continguts

Patxi López es reuneix amb la plataforma «Continuar creant»

Els creadors reivindiquen continuar treballant de forma remunerada durant la jubilació, per la seva singular aportació a la societat.

Actualment, la Seguretat Social penalitza els autors pensionistes.

El president del Congrés dels Diputats, Patxi López, es reunirà aquest dijous 4 de febrer (12h) amb representants de les entitats i associacions que formem la plataforma «Continuar creant / Seguir creando». El màxim representant de la Cambra baixa espanyola ha mostrat interès per la situació que viuen els creadors als quals l'actual legislació impedeix compatibilitzar la seva pensió de jubilació amb la percepció d'altres ingressos.

Nombrosos creadors estan sent sotmesos a inspeccions per part del Ministeri d'Hisenda, conseqüència directa de l'aplicació de l'actual norma que fa incompatibles la percepció d'ingressos per altres conceptes amb la prestació de jubilació. Destacats creadors han confirmat la seva assistència a la reunió amb el president del Congrés dels Diputats.

Comentaris

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta permet comprovar que el contingut ha estat introduit per una persona i no pas per un programa de spam. Si et registres com usuari evitaràs aquesta comprovació .
Image CAPTCHA
Escriu els caràcters de la imatge sense espais.