Autors i Autores

Jaume Fàbrega

Sabors de la Mediterrània.

Enllaç al llibre.

No trobareu cap obra com aquesta al mercat, sigui en paper o digital. En primer lloc, s'hi inclou tota la Mediterrània i el seu entorn, de Portugal a Itàlia, del Magrib a Grècia o malta, Turquia o l'Orient Pròxim. Igualment, cosa no general en els llibres de cuina, hi trobareu tots els apartats, ponderats d'una forma extensa i equilibrada: més de 100 receptes. Cada recepta és explicada a partir dels seus antecedents, orígens, significació, calendari, amb la llista completa d'ingredients, la seva elaboració pas i pas i unes notes addicionals que completen la informació, referent a variants de la mateixa recepta o a d'altres de similars. És un llibre d'una cuina fàcil, a l'abast. Per fer a casa, per fer disfrutar els nostres familiars, amics o convidats, i alhora per gaudir d'informacions suplementàries de la cultura culinària dels diversos països i contrades de la Mediterrània.

(Sinopsi)