Trobades a l'entorn de Lletres Compartides

Barcelona

L'AELC col·labora amb el projecte Lletres Compartides organitzant trobades amb els escriptors que participen en el programa. D'aquesta manera, vol oferir un espai d'intercanvi i de debat als autors perquè es puguin trobar amb els convidats i puguin demanar-los el que considerin, generar dinàmiques amb altres assistents i, en definitiva, tenir un espai de conversa.

Les trobades, que es faran a l'Ateneu Barcelonès (Aula Maria-Mercè Marçal), comptaran amb la participació de la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Izaskun Arretxe, i del president de l'AELC, Sebastià Portell. També en formarà part Selena Soro, escriptora i periodista, que acompanyarà la conversa amb els autors i els assistents.

Dimarts 18 d'octubre a les 18 h
Amb Llucia Palliser (Maó, 1971). Poeta i narradora. També és dinamitzadora cultural, amb una activitat important en recitals i trobades poètiques.

Dimarts 8 de novembre a les 18 h
Amb Pasqual Alapont (Catarroja, 1963) s'ha dedicat a la narrativa i al teatre. Ha exercit d'editor, traductor, guionista i dramaturg. És reconegut especialment per la seva obra de literatura infantil i juvenil.

Dimecres 30 de novembre a les 16.30 h
Amb Antoni Vidal Ferrando (Santanyí, 1945), mestre de professió ara ja jubilat, és poeta i narrador. S'ha dedicat també a la recerca i divulgació de la història de Mallorca. Els seus llibres han estat traduïts a una desena de llengües.

Les reunions seran obertes a tothom i no cal inscripció prèvia.

A l'agenda de l'AELC també hi pots consultar les trobades que s'han organitzat a València i a Menorca.

Lletres Compartides és un programa d'intercanvi literari que recorrerà bona part dels territoris de parla catalana i que tira endavant la Institució de les Lletres Catalanes, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, la Fundació Mallorca Literària i Consell Insular de Menorca.