Activitats i notícies
Més notícies20-07-18

L'èxit de vins i versos al festival PoésArt

Aquests dies s'està celebrant a Artà la sisena edició del festival PoésArt, el festival de poesia de l'ajuntament d'Artà. Dirigit per M. Antònia Massanet i celebrat entre el 19 i el 21 de juliol, es tracta de l'edició més internacional fins al moment. S'hi poden sentir poemes en cinc llengües: alemany, anglès, castellà, català i suec. També s'ha comptat per primer cop amb una poeta valenciana: Teresa Pascual.

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, juntament amb la Fundació Mallorca Literària, hi ha col·laborat amb el recital Vins i Versos, que s'ha celebrat al claustre del convent franciscà Sant Antoni de Pàdua. L’enòloga Bàrbara Mesquida ha maridat tres vins del Llevant de Mallorca amb la poesia dels mallorquins Bernat Nadal, Miquel Rayó i la catalana Aina Torres. A l'acte hi han participat uns vuitanta assistents, que han pogut gaudir d'aquests vins i versos. També s'hi ha recordat especialment el poeta Manel Marí, que havia participat en l'anterior edició del festival.


Participants i organitzadors del recital Vins i Versos del PoésArt.

Els poetes participants en aquesta edició han estat els mallorquins Roser Amills, Sebastià Perelló, Pere Perelló i Nomdedéu i Laura Torres Bauzà, la catalana Maria Cabrera, la valenciana Teresa Pascual, la gallega Miriam Reyes, l’alemanya Cäcilia Cartellieri, el suís-cubà Rodolfo Häsler, l’hispano-suec David Guijosa i els poetes locals Miquel Mestre, Antònia Tur i Carme Sánchez.

La música ha anat a càrrec d’El pèsol feréstec, Joana Gomila i Laia Vallès, SomVinil, Lluís Gili Ferrer, batucada TremolArtà, Estol de Xeremiers d'Artà i Maria Danus.

Més informació: https://festivalpoesart.wordpress.com/ i Facebook.